Kako se učlaniti?

Ukoliko Vam je dijagnosticirana multipla skleroza, a živite na području Dubrovačko-neretvanske županije, postanite naš član i pridružite se jednom novom svijetu, svijetu Udruge. Društvo trenutno ima 120 članova, uglavnom mladih ljudi. Pretpostavlja se da je broj oboljelih znatno veći, pa ih i ovom prilikom pozivamo da nam se pridruže.
DOĐITE U SVOJE DRUŠTVO
ONO ZBOG VAS POSTOJI
DA ŠTITI VAŠE INTERESE
DA RAZMJENITE ISKUSTVA S
OSTALIM ČLANOVIMA
Ne očajavajte i ne prepuštajte se bolesti, u tijeku su brojna istraživanja o multiploj sklerozi od kojih se očekuju novi načini liječenja. Kako biste postali naš redovni član, potrebno je sljedeće:
 
Članstvom u našoj Udruzi steći ćete nove prijatelje, nova iskustva i znanja a ujedno obogatiti vaš život i slobodno vrijeme kvalitetnim sadržajima. Također, možete ostvariti i mnoge povlastice i popuste koje smo za svoje članove omogućili. Udruga je mjesto koje Vam pruža sigurnost, isto tako, sva nerazumjevanja i usamljenosti s kojima se susrećete ovdje nestaju. Udruga Vam pruža bržu dostupnost informacija, upoznaje Vas sa pravima, a ukoliko želite diskreciju, ovdje ćete je pronaći.
 
mi smo društvo
Multiple
Skleroze
i zajedno s vama
Možemo
Sve!